Transporti

Transporti i xhenazes në një shtet tjetër

 

 

II afërmi juaj që ka ndërruar jetë mund të ketë lënë amanet varrosjen e tij në mëmëdhe. Në mënyrë që të plotësojnë këtë dëshirë të fundit, familjarët dhe të afërmit fillojnë veprimet përkatëse, por në Austri mund të hasin prbleme serioze për transportimin e xhenazes. Për këto shërbime, të cilat kërkojnë përbushjen e shumë procedurave, Islamische Bestattung garanton plotëtismin e shkresave në mënyrë të saktë dhe të shpejtë dhe merr përsipër transportin e xhenazesë.

Për sa i përket procedurave për transportin e xhenazes, të gjitha dokumentet e kërkuara nga qeveria austriake për transferimet funerale do të përfundojnë brenda afatit më të shkurtër, dhe do të kryhet një punë e përpiktë me autoritetet kompetente të Austrisë dhe vendit ku do të kryhet transportimi. Pavarësisht nga vendi i transferimit, Islamische Bestattung do të përfundojë të gjitha transaksionet shumë shpejt. Për vëllain/motrën tonë mysliman/e që dëshiron të varroset në vendin e tij/saj, tranporti i xhenazes bëhen pa pritur për një kohë të gjatë.

 

Pse duhet ti besoni kompanisë sonë?

 

Sepse, gjatë përvojës sonë shumë vjeçare në transportimet e xhenazeve në Austri jo vetëm që kemi kryer në mënyrë sa më profesionale qindra transporte xhenazesh, por ne kemi edhe një rrjet transferimi funeral pothuajse në çdo vend të botës. Nga ana tjetër nëse për shkak të problemeve të ndryshme trupi duhet të presë, kompania jonë do t’ju mbështesë përsa i përket përmbushjes së procedurave të nevojshme që xhenazja të mos të prishet dhe të mbetet e paprekur; për më tepër do të plotësojë të gjitha dokumentet duke bërë të gjitha aplikimet e nevojshme në këtë drejtim.

+43 1 236 66 00