Ekipi ynë

Ekipi ynë
cenaze fonu üyelik ücretleri

Mansur Yilmaz

Volkan Akin

Cenaze Fonu

Anil Konu

Bilal Aksoy

Cenaze Fonu Avusturya

Emre Bicakci

cenaze fonu yillik ödemesi

Merve Uzun

Ofrojmë Shërbim në të Gjithë Austrinë

Islamische Bestattung ofron shërbim në të gjithë Austrinë, kryen të gjitha funeralet me cilësinë më të lartë, organizon funeralet në të gjithë vendin dhe siguron që të afërmit tuaj të varrosen në përputhje me ritet islamike. Kompania jonë, e cila ka automjetet më moderne të varrimit, do të vijë në adresën tuaj me ekipet profesionale të cilët do të përfundojë të gjitha procedurat e nevojshme në mënyrë të përpiktë.

Islamische Bestattung do të plotësojë në kohë rekord të gjitha procedurat e nevojshme dhe transportin, pavarësisht vendit që dëshironi të transportoni xhenazen. Stafi jonë i përbërë tërësisht nga mysimanë, vepron me vetëdijen e plotë duke marrë parasysh çdo detaj në lidhje me ndjeshmërinë tuaj fetare. Islamische Bestattung, ofron një cilësi të shkëlqyer shërbimi në përputhje me traditat, zakonet dhe ritet fetare, gjithashtu ne punojmë me një ekip me përvojë në varrosje dhe transportime funeralesh në Austri. Në të gjitha procedurat funerale, ekipet tona, fillojnë nga puna menjëherë pasi ju të aplikoni tek ne, mbarojnë të gjitha procedurat vetë, pa pasur nevojë për ju të bëni asgjë.

Punonjësit tanë janë të besueshëm dhe garantojnë që informacioni që ju na transferoni gjatë procedurave do të mbetet konfidencial brenda kompanisë sonë. Punonjësit tanë, të cilët janë profesionistë dhe me përvojë në fushën e tyre, jo vetëm që do të kujdesen për dokumentet gjatë procesit të varrimit, por gjithashtu do të jenë mbështetje për ju edhe shpirtërisht.

 

MISIONI YNE

Islamische Bestattung ofron shërbim në të gjithë Austrinë, kryen të gjitha funeralet me cilësinë më të lartë, organizon funeralet në të gjithë vendin dhe siguron që të afërmit tuaj të varrosen në përputhje me ritet islamike. Kompania jonë, e cila ka automjetet më moderne të varrimit, do të vijë në adresën tuaj me ekipet profesionale të cilët do të përfundojë të gjitha procedurat e nevojshme në mënyrë të përpiktë.

VIZIONI YNE

Islamische Bestattung do të plotësojë në kohë rekord të gjitha procedurat e nevojshme dhe transportin, pavarësisht vendit që dëshironi të transportoni xhenazen. Stafi jonë i përbërë tërësisht nga mysimanë, vepron me vetëdijen e plotë duke marrë parasysh çdo detaj në lidhje me ndjeshmërinë tuaj fetare. Islamische Bestattung, ofron një cilësi të shkëlqyer shërbimi në përputhje me traditat, zakonet dhe ritet fetare, gjithashtu ne punojmë me një ekip me përvojë në varrosje dhe transportime funeralesh në Austri.

VLERAT TONA

Të gjithë punonjësit e Islamische Bestattung janë zgjedhur nga ekspertë e fushës përkatëse dhe janë plotësisht të informuar mbi praktikat islamike.Kompania jonë si në të gjitha funeralet që janë kryer më parë nga ne, ju bën të mundur që të përjetoni dhimbjen tuaj qetësisht pa pasur nevojë të shqetësoheni për dokmentat dhe shkresat e varrimit.Të gjitha lutjet dhe ceremonitë e përcaktuara në besimin Islam që duhet të kryhen për të vdekurit, do të kryhen nga Islamische Bestattung duke patur parasysh edhe kërkesat tuaja.

+43 1 236 66 00