SHPENZIME Funerale

SHPENZIME Funerale
Përmbledhje e procesit dhe kostove

Nuk kemi më fuqi për asnjë punë të rëndësishme që duhet të kryejmë. Sidomos kur bëhet fjalë për qytetarët myslimanë që jetojnë në emigracion, vdekja e një të afërmi e bën këtë proces akoma dhe më të vështirë. Në këto vende, edhe pse në shumicën e kohës ceremonia mortore kryhet sipas riteve të krishtera, organizimi i një funerali sipas riteve Islame është një  praktikë  e vështirë që kërkon kosto më të larta. Gjatë kësaj kohe do t’ju duhet të kryeni dhe përfundoni shumë procedura dhe të gjitha këto punë do ta thellojnë me tepër dhimbjen tuaj dhe me shumë mundësi do t’ju lodhin akoma më tepër.

Duke qënë larg mëmëdheut dhe vëllezërve myslimanë, krahas dhimbjes për humbjen e të afërmit, shtohet edhe mundimi për përgatitjen e punëve të varrimit, plotësimit të dokumenteve të posaçme, e siç mund ta imagjinoni dhe vetë gjithë ky proces nuk është aspak i lehtë. Kur të përballeni me një situatë të tillë Islamische Bestattung premton të jetë në krahun tuaj për t’ju ndihmuar, në mënyrë që të lehtësojë dhimbjen tuaj dhe që ceremonia e varrimit të kryhet sipas riteve Islame.

Për më tepër ceremonia funerale do të kryhet konform procedurave austriake dhe do të plotësohet çdo detyrim Islamik në mënyrë të përpiktë. Me kërkesën tuaj, Islamische Bestattung mund edhe të kryejë të gjitha procedurat e transferimit  funeral në shtetin e dëshiruar dhe merr përsipër edhe transportin e xhenazes.

LänderAlterper Autoper Flugzeug
Turqi (Stamboll)0 – 11 Mosha-1.800,- €
ab 12 Mosha-2.285,- €
Austri (Vjenë)0 – 11 Mosha-3.500,- €
ab 12 Mosha-3.500,- €
Azerbajxhan (Baku)0 – 11 Mosha-2.685,- €
ab 12 Mosha-3.135,- €
Maqedoni (Shkup)0 – 11 Mosha1.750,- €2.250,- €
ab 12 Mosha1.900,- €2.300,- €
Kosova (Prishtinë)0 – 11 Mosha1.540,- €1.740,- €
ab 12 Mosha1.740,- €2.300,- €
Bullgaria (Sofje)0 – 11 Mosha1.620,- €2.420,- €
ab 12 Mosha1.770,- €2.420,- €
Pakistan (Islamabad)0 – 11 Mosha-2.520,- €
ab 12 Mosha-2.520,- €
Tunizi (Tunis)0 – 11 Mosha-4.100,- €
ab 12 Mosha-4.700,- €
Egjipt (Kajro)0 – 11 Mosha-4.600,- €
ab 12 Mosha-5.200,- €
Greqi (Athinë)0 – 11 Mosha-3.900,- €
ab 12 Mosha-4.500,- €
Bosnje dhe Herzegovinë (Sarajevë)0 – 11 Mosha1.770,- €2.250,- €
ab 12 Mosha1.850,- €2.300,- €
Afganistan (Kabul)0 – 11 Mosha-2.620,- €
ab 12 Mosha-2.620,- €
Kazakistan (Almaty)0 – 11 Mosha-2.440,- €
ab 12 Mosha-2.440,- €
Iranian (Tehran)0 – 11 Mosha-4.620,- €
ab 12 Mosha-4.620,- €
Irak (Erbil & Bagdad)0 – 11 Mosha- 2.620,- €
ab 12 Mosha-2.620,- €
 • Shpenzimet e varrimit Turqia (Stamboll)

  II afërmi juaj që ka ndërruar jetë mund të ketë lënë amanet varrosjen e tij në mëmëdhe. Në mënyrë që të plotësojnë këtë dëshirë të fundit, familjarët dhe të afërmit fillojnë veprimet përkatëse, por në Austri mund të hasin prbleme serioze për transportimin e xhenazes. Për këto shërbime, të cilat kërkojnë përbushjen e shumë procedurave, Islamische Bestattung garanton plotëtismin e shkresave në mënyrë të saktë dhe të shpejtë dhe merr përsipër transportin e xhenazesë.

  Për sa i përket procedurave për transportin e xhenazes, të gjitha dokumentet e kërkuara nga qeveria austriake për transferimet funerale do të përfundojnë brenda afatit më të shkurtër, dhe do të kryhet një punë e përpiktë me autoritetet kompetente të Austrisë dhe vendit ku do të kryhet transportimi. Pavarësisht nga vendi i transferimit, Islamische Bestattung do të përfundojë të gjitha transaksionet shumë shpejt. Për vëllain/motrën tonë mysliman/e që dëshiron të varroset në vendin e tij/saj, tranporti i xhenazes bëhen pa pritur për një kohë të gjatë.

 • Shpenzimet e varrimit Austri (Vjenë)

  II afërmi juaj që ka ndërruar jetë mund të ketë lënë amanet varrosjen e tij në mëmëdhe. Në mënyrë që të plotësojnë këtë dëshirë të fundit, familjarët dhe të afërmit fillojnë veprimet përkatëse, por në Austri mund të hasin prbleme serioze për transportimin e xhenazes. Për këto shërbime, të cilat kërkojnë përbushjen e shumë procedurave, Islamische Bestattung garanton plotëtismin e shkresave në mënyrë të saktë dhe të shpejtë dhe merr përsipër transportin e xhenazesë.

  Për sa i përket procedurave për transportin e xhenazes, të gjitha dokumentet e kërkuara nga qeveria austriake për transferimet funerale do të përfundojnë brenda afatit më të shkurtër, dhe do të kryhet një punë e përpiktë me autoritetet kompetente të Austrisë dhe vendit ku do të kryhet transportimi. Pavarësisht nga vendi i transferimit, Islamische Bestattung do të përfundojë të gjitha transaksionet shumë shpejt. Për vëllain/motrën tonë mysliman/e që dëshiron të varroset në vendin e tij/saj, tranporti i xhenazes bëhen pa pritur për një kohë të gjatë.

 • Shpenzimet e varrimit Azerbajxhan (Baku)

  II afërmi juaj që ka ndërruar jetë mund të ketë lënë amanet varrosjen e tij në mëmëdhe. Në mënyrë që të plotësojnë këtë dëshirë të fundit, familjarët dhe të afërmit fillojnë veprimet përkatëse, por në Austri mund të hasin prbleme serioze për transportimin e xhenazes. Për këto shërbime, të cilat kërkojnë përbushjen e shumë procedurave, Islamische Bestattung garanton plotëtismin e shkresave në mënyrë të saktë dhe të shpejtë dhe merr përsipër transportin e xhenazesë.

  Për sa i përket procedurave për transportin e xhenazes, të gjitha dokumentet e kërkuara nga qeveria austriake për transferimet funerale do të përfundojnë brenda afatit më të shkurtër, dhe do të kryhet një punë e përpiktë me autoritetet kompetente të Austrisë dhe vendit ku do të kryhet transportimi. Pavarësisht nga vendi i transferimit, Islamische Bestattung do të përfundojë të gjitha transaksionet shumë shpejt. Për vëllain/motrën tonë mysliman/e që dëshiron të varroset në vendin e tij/saj, tranporti i xhenazes bëhen pa pritur për një kohë të gjatë.

 • Shpenzimet e varrimit Maqedonia (Shkup)

  II afërmi juaj që ka ndërruar jetë mund të ketë lënë amanet varrosjen e tij në mëmëdhe. Në mënyrë që të plotësojnë këtë dëshirë të fundit, familjarët dhe të afërmit fillojnë veprimet përkatëse, por në Austri mund të hasin prbleme serioze për transportimin e xhenazes. Për këto shërbime, të cilat kërkojnë përbushjen e shumë procedurave, Islamische Bestattung garanton plotëtismin e shkresave në mënyrë të saktë dhe të shpejtë dhe merr përsipër transportin e xhenazesë.

  Për sa i përket procedurave për transportin e xhenazes, të gjitha dokumentet e kërkuara nga qeveria austriake për transferimet funerale do të përfundojnë brenda afatit më të shkurtër, dhe do të kryhet një punë e përpiktë me autoritetet kompetente të Austrisë dhe vendit ku do të kryhet transportimi. Pavarësisht nga vendi i transferimit, Islamische Bestattung do të përfundojë të gjitha transaksionet shumë shpejt. Për vëllain/motrën tonë mysliman/e që dëshiron të varroset në vendin e tij/saj, tranporti i xhenazes bëhen pa pritur për një kohë të gjatë.

 • Shpenzimet e varrimit Kosovë (Prishtinë)

  II afërmi juaj që ka ndërruar jetë mund të ketë lënë amanet varrosjen e tij në mëmëdhe. Në mënyrë që të plotësojnë këtë dëshirë të fundit, familjarët dhe të afërmit fillojnë veprimet përkatëse, por në Austri mund të hasin prbleme serioze për transportimin e xhenazes. Për këto shërbime, të cilat kërkojnë përbushjen e shumë procedurave, Islamische Bestattung garanton plotëtismin e shkresave në mënyrë të saktë dhe të shpejtë dhe merr përsipër transportin e xhenazesë.

  Për sa i përket procedurave për transportin e xhenazes, të gjitha dokumentet e kërkuara nga qeveria austriake për transferimet funerale do të përfundojnë brenda afatit më të shkurtër, dhe do të kryhet një punë e përpiktë me autoritetet kompetente të Austrisë dhe vendit ku do të kryhet transportimi. Pavarësisht nga vendi i transferimit, Islamische Bestattung do të përfundojë të gjitha transaksionet shumë shpejt. Për vëllain/motrën tonë mysliman/e që dëshiron të varroset në vendin e tij/saj, tranporti i xhenazes bëhen pa pritur për një kohë të gjatë.

 • Shpenzimet e varrimit Kosovë (Prishtinë)

  II afërmi juaj që ka ndërruar jetë mund të ketë lënë amanet varrosjen e tij në mëmëdhe. Në mënyrë që të plotësojnë këtë dëshirë të fundit, familjarët dhe të afërmit fillojnë veprimet përkatëse, por në Austri mund të hasin prbleme serioze për transportimin e xhenazes. Për këto shërbime, të cilat kërkojnë përbushjen e shumë procedurave, Islamische Bestattung garanton plotëtismin e shkresave në mënyrë të saktë dhe të shpejtë dhe merr përsipër transportin e xhenazesë.

  Për sa i përket procedurave për transportin e xhenazes, të gjitha dokumentet e kërkuara nga qeveria austriake për transferimet funerale do të përfundojnë brenda afatit më të shkurtër, dhe do të kryhet një punë e përpiktë me autoritetet kompetente të Austrisë dhe vendit ku do të kryhet transportimi. Pavarësisht nga vendi i transferimit, Islamische Bestattung do të përfundojë të gjitha transaksionet shumë shpejt. Për vëllain/motrën tonë mysliman/e që dëshiron të varroset në vendin e tij/saj, tranporti i xhenazes bëhen pa pritur për një kohë të gjatë.

 • Shpenzimet e varrimit Bullgaria (Sofje)

  II afërmi juaj që ka ndërruar jetë mund të ketë lënë amanet varrosjen e tij në mëmëdhe. Në mënyrë që të plotësojnë këtë dëshirë të fundit, familjarët dhe të afërmit fillojnë veprimet përkatëse, por në Austri mund të hasin prbleme serioze për transportimin e xhenazes. Për këto shërbime, të cilat kërkojnë përbushjen e shumë procedurave, Islamische Bestattung garanton plotëtismin e shkresave në mënyrë të saktë dhe të shpejtë dhe merr përsipër transportin e xhenazesë.

  Për sa i përket procedurave për transportin e xhenazes, të gjitha dokumentet e kërkuara nga qeveria austriake për transferimet funerale do të përfundojnë brenda afatit më të shkurtër, dhe do të kryhet një punë e përpiktë me autoritetet kompetente të Austrisë dhe vendit ku do të kryhet transportimi. Pavarësisht nga vendi i transferimit, Islamische Bestattung do të përfundojë të gjitha transaksionet shumë shpejt. Për vëllain/motrën tonë mysliman/e që dëshiron të varroset në vendin e tij/saj, tranporti i xhenazes bëhen pa pritur për një kohë të gjatë.

 • Shpenzimet e varrimit Pakistan (Islamabad)

  II afërmi juaj që ka ndërruar jetë mund të ketë lënë amanet varrosjen e tij në mëmëdhe. Në mënyrë që të plotësojnë këtë dëshirë të fundit, familjarët dhe të afërmit fillojnë veprimet përkatëse, por në Austri mund të hasin prbleme serioze për transportimin e xhenazes. Për këto shërbime, të cilat kërkojnë përbushjen e shumë procedurave, Islamische Bestattung garanton plotëtismin e shkresave në mënyrë të saktë dhe të shpejtë dhe merr përsipër transportin e xhenazesë.

  Për sa i përket procedurave për transportin e xhenazes, të gjitha dokumentet e kërkuara nga qeveria austriake për transferimet funerale do të përfundojnë brenda afatit më të shkurtër, dhe do të kryhet një punë e përpiktë me autoritetet kompetente të Austrisë dhe vendit ku do të kryhet transportimi. Pavarësisht nga vendi i transferimit, Islamische Bestattung do të përfundojë të gjitha transaksionet shumë shpejt. Për vëllain/motrën tonë mysliman/e që dëshiron të varroset në vendin e tij/saj, tranporti i xhenazes bëhen pa pritur për një kohë të gjatë.

 • Shpenzimet e varrimit Tunizi (Tunis)

  II afërmi juaj që ka ndërruar jetë mund të ketë lënë amanet varrosjen e tij në mëmëdhe. Në mënyrë që të plotësojnë këtë dëshirë të fundit, familjarët dhe të afërmit fillojnë veprimet përkatëse, por në Austri mund të hasin prbleme serioze për transportimin e xhenazes. Për këto shërbime, të cilat kërkojnë përbushjen e shumë procedurave, Islamische Bestattung garanton plotëtismin e shkresave në mënyrë të saktë dhe të shpejtë dhe merr përsipër transportin e xhenazesë.

  Për sa i përket procedurave për transportin e xhenazes, të gjitha dokumentet e kërkuara nga qeveria austriake për transferimet funerale do të përfundojnë brenda afatit më të shkurtër, dhe do të kryhet një punë e përpiktë me autoritetet kompetente të Austrisë dhe vendit ku do të kryhet transportimi. Pavarësisht nga vendi i transferimit, Islamische Bestattung do të përfundojë të gjitha transaksionet shumë shpejt. Për vëllain/motrën tonë mysliman/e që dëshiron të varroset në vendin e tij/saj, tranporti i xhenazes bëhen pa pritur për një kohë të gjatë.

 • Shpenzimet e varrimit Egjipti (Kajro)

  II afërmi juaj që ka ndërruar jetë mund të ketë lënë amanet varrosjen e tij në mëmëdhe. Në mënyrë që të plotësojnë këtë dëshirë të fundit, familjarët dhe të afërmit fillojnë veprimet përkatëse, por në Austri mund të hasin prbleme serioze për transportimin e xhenazes. Për këto shërbime, të cilat kërkojnë përbushjen e shumë procedurave, Islamische Bestattung garanton plotëtismin e shkresave në mënyrë të saktë dhe të shpejtë dhe merr përsipër transportin e xhenazesë.

  Për sa i përket procedurave për transportin e xhenazes, të gjitha dokumentet e kërkuara nga qeveria austriake për transferimet funerale do të përfundojnë brenda afatit më të shkurtër, dhe do të kryhet një punë e përpiktë me autoritetet kompetente të Austrisë dhe vendit ku do të kryhet transportimi. Pavarësisht nga vendi i transferimit, Islamische Bestattung do të përfundojë të gjitha transaksionet shumë shpejt. Për vëllain/motrën tonë mysliman/e që dëshiron të varroset në vendin e tij/saj, tranporti i xhenazes bëhen pa pritur për një kohë të gjatë.

 • Shpenzimet e varrimit Greqi (Athinë)

  II afërmi juaj që ka ndërruar jetë mund të ketë lënë amanet varrosjen e tij në mëmëdhe. Në mënyrë që të plotësojnë këtë dëshirë të fundit, familjarët dhe të afërmit fillojnë veprimet përkatëse, por në Austri mund të hasin prbleme serioze për transportimin e xhenazes. Për këto shërbime, të cilat kërkojnë përbushjen e shumë procedurave, Islamische Bestattung garanton plotëtismin e shkresave në mënyrë të saktë dhe të shpejtë dhe merr përsipër transportin e xhenazesë.

  Për sa i përket procedurave për transportin e xhenazes, të gjitha dokumentet e kërkuara nga qeveria austriake për transferimet funerale do të përfundojnë brenda afatit më të shkurtër, dhe do të kryhet një punë e përpiktë me autoritetet kompetente të Austrisë dhe vendit ku do të kryhet transportimi. Pavarësisht nga vendi i transferimit, Islamische Bestattung do të përfundojë të gjitha transaksionet shumë shpejt. Për vëllain/motrën tonë mysliman/e që dëshiron të varroset në vendin e tij/saj, tranporti i xhenazes bëhen pa pritur për një kohë të gjatë.

 • Shpenzimet e varrimit Bosnje (Sarajevë)

  II afërmi juaj që ka ndërruar jetë mund të ketë lënë amanet varrosjen e tij në mëmëdhe. Në mënyrë që të plotësojnë këtë dëshirë të fundit, familjarët dhe të afërmit fillojnë veprimet përkatëse, por në Austri mund të hasin prbleme serioze për transportimin e xhenazes. Për këto shërbime, të cilat kërkojnë përbushjen e shumë procedurave, Islamische Bestattung garanton plotëtismin e shkresave në mënyrë të saktë dhe të shpejtë dhe merr përsipër transportin e xhenazesë.

  Për sa i përket procedurave për transportin e xhenazes, të gjitha dokumentet e kërkuara nga qeveria austriake për transferimet funerale do të përfundojnë brenda afatit më të shkurtër, dhe do të kryhet një punë e përpiktë me autoritetet kompetente të Austrisë dhe vendit ku do të kryhet transportimi. Pavarësisht nga vendi i transferimit, Islamische Bestattung do të përfundojë të gjitha transaksionet shumë shpejt. Për vëllain/motrën tonë mysliman/e që dëshiron të varroset në vendin e tij/saj, tranporti i xhenazes bëhen pa pritur për një kohë të gjatë.

 • Shpenzimet e varrimit Kazakistani (Almaty)

  II afërmi juaj që ka ndërruar jetë mund të ketë lënë amanet varrosjen e tij në mëmëdhe. Në mënyrë që të plotësojnë këtë dëshirë të fundit, familjarët dhe të afërmit fillojnë veprimet përkatëse, por në Austri mund të hasin prbleme serioze për transportimin e xhenazes. Për këto shërbime, të cilat kërkojnë përbushjen e shumë procedurave, Islamische Bestattung garanton plotëtismin e shkresave në mënyrë të saktë dhe të shpejtë dhe merr përsipër transportin e xhenazesë.

  Për sa i përket procedurave për transportin e xhenazes, të gjitha dokumentet e kërkuara nga qeveria austriake për transferimet funerale do të përfundojnë brenda afatit më të shkurtër, dhe do të kryhet një punë e përpiktë me autoritetet kompetente të Austrisë dhe vendit ku do të kryhet transportimi. Pavarësisht nga vendi i transferimit, Islamische Bestattung do të përfundojë të gjitha transaksionet shumë shpejt. Për vëllain/motrën tonë mysliman/e që dëshiron të varroset në vendin e tij/saj, tranporti i xhenazes bëhen pa pritur për një kohë të gjatë.

 • Shpenzimet e varrimit Iran (Teheran)

  II afërmi juaj që ka ndërruar jetë mund të ketë lënë amanet varrosjen e tij në mëmëdhe. Në mënyrë që të plotësojnë këtë dëshirë të fundit, familjarët dhe të afërmit fillojnë veprimet përkatëse, por në Austri mund të hasin prbleme serioze për transportimin e xhenazes. Për këto shërbime, të cilat kërkojnë përbushjen e shumë procedurave, Islamische Bestattung garanton plotëtismin e shkresave në mënyrë të saktë dhe të shpejtë dhe merr përsipër transportin e xhenazesë.

  Për sa i përket procedurave për transportin e xhenazes, të gjitha dokumentet e kërkuara nga qeveria austriake për transferimet funerale do të përfundojnë brenda afatit më të shkurtër, dhe do të kryhet një punë e përpiktë me autoritetet kompetente të Austrisë dhe vendit ku do të kryhet transportimi. Pavarësisht nga vendi i transferimit, Islamische Bestattung do të përfundojë të gjitha transaksionet shumë shpejt. Për vëllain/motrën tonë mysliman/e që dëshiron të varroset në vendin e tij/saj, tranporti i xhenazes bëhen pa pritur për një kohë të gjatë.

 • Shpenzimet e varrimit Irak (Erbil & Bagdad)

  II afërmi juaj që ka ndërruar jetë mund të ketë lënë amanet varrosjen e tij në mëmëdhe. Në mënyrë që të plotësojnë këtë dëshirë të fundit, familjarët dhe të afërmit fillojnë veprimet përkatëse, por në Austri mund të hasin prbleme serioze për transportimin e xhenazes. Për këto shërbime, të cilat kërkojnë përbushjen e shumë procedurave, Islamische Bestattung garanton plotëtismin e shkresave në mënyrë të saktë dhe të shpejtë dhe merr përsipër transportin e xhenazesë.

  Për sa i përket procedurave për transportin e xhenazes, të gjitha dokumentet e kërkuara nga qeveria austriake për transferimet funerale do të përfundojnë brenda afatit më të shkurtër, dhe do të kryhet një punë e përpiktë me autoritetet kompetente të Austrisë dhe vendit ku do të kryhet transportimi. Pavarësisht nga vendi i transferimit, Islamische Bestattung do të përfundojë të gjitha transaksionet shumë shpejt. Për vëllain/motrën tonë mysliman/e që dëshiron të varroset në vendin e tij/saj, tranporti i xhenazes bëhen pa pritur për një kohë të gjatë.

Pse duhet ti besoni kompanisë sonë?

Sepse, gjatë përvojës sonë shumë vjeçare në transportimet e xhenazeve në Austri jo vetëm që kemi kryer në mënyrë sa më profesionale qindra transporte xhenazesh, por ne kemi edhe një rrjet transferimi funeral pothuajse në çdo vend të botës. Nga ana tjetër nëse për shkak të problemeve të ndryshme trupi duhet të presë, kompania jonë do t’ju mbështesë përsa i përket përmbushjes së procedurave të nevojshme që xhenazja të mos të prishet dhe të mbetet e paprekur; për më tepër do të plotësojë të gjitha dokumentet duke bërë të gjitha aplikimet e nevojshme në këtë drejtim.

Të gjitha formalitetet për zgjidhje
Hap pas hapi

+43 1 236 66 00