Pyetje të bëra shpesh

Çfarë do të bëjë Islamische Bestattung për ju?

Islamische Bestattung për ju do të:

 1. Bëjë organizimin e ceremonisë mortore të të afërmit tuaj duke qënë një funeral në përputhje me ritet dhe rregullesat Islamike mbi ceremonitë mortore.
 2. Sigurojë se të gjitha varrimet që do të kryhen në Austri do të jenë konform riteve Islame.
 3. Marrë përsipër transportin e xhenazes pavarsisht në cilin vend të botës jeni.
 4. Administrojë dhe përfundojë të gjitha dokumentet zyrtare në emrin tuaj si rezultat i një pune të shpejtë dhe të përpiktë të stafit.
 5. Gjendet pranë edhe gjatë ditëve pushim kështu që Islamische Bestattung mund t’u përgjigjet nevojave më urgjente me ekipin dezhurn në detyrë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.
 6. Rezervojë në kohë rekord biletat e avjonit të personave që duan të vijnë në Austri për ceremoninë e varrimit apo për personat që duan të shoqërojnë xhenazen në një shtet tjetër ku do të varroset.
 7. Zotohet t’ju gjendet pranë gjatë gjithë procedurave të varrimit, ndërkaq Islamische Bestattung do të përfundojë të gjitha hapat saktësisht dhe do t’ju mbajë të informuar në një mënyrë të ndjeshme duke respektuar dhimbjen tuaj dhe duke ju siguruar mbështetje morale.

Si kryhet varrimi i xhenazes Islame në Austri?

 

Organizimi i një funerali dhe varrosjes sipas riteve Islame në Austri përmban procedura më të komplikuara nga sa mund të mendohet. Në disa raste, aplikimet individuale e kryera në të gjithë vendin, me qëllim të kryerjes së procedurave të varrosjes brenda kornizës së besimit islam, gjë e cila është e rëndësishëme për myslimanët, mund të jenë jokonkluziv. Pikërisht, Islamische Bestattung, duke vepruar me parimin e mbështetjes së vëllezërve tanë muslimanë, bën një aranzhim të shpejtë të procesit së posaçëm të varrimit sipas riteve Islame duke lënë hapësirë dhe mundësi zgjedhjeje. Të gjithë njerëzit dhe materialet që mund të kërkojnë shumë kohë për t’u gjetur me përpjekje individuale, mund të gjenden lehtësisht tek ne duke patur mundësi zgjedhjeje të bollshme të ofruar nga kompania jonë. Të gjitha ceremonitë funerale dhe të varrosjes që do të bëhen në Austri do të ndjekin hapat e mëposhtëm.

 1. Mundësojmë vendin e larjes së të ndjerit, për të gjithë myslimanët që aplikojnë në kompaninë tonë.
 2. Ofrojmë shërbimin e Gasalit (personi që lan të vdekurin) dhe Imamit për të afëmin tuaj që ka kaluar nga jeta.
 3. Ne mundësojmë dhoma në përputhje me rregullat e besimit islam dhe me kushte të favorshme për të gjithë të afërmit dhe dashamirët që duan ti thonë lamtumirën e fundit të ndjerit.
 4. Ofrojmë shërbimin funeral në të gjithë rajonet dhe qytetet e Austrisë, gjithashtu marrim përsipër transportmin e xhenazes sipas dëshirës suaj.

Transporti i xhenazes në një shtet tjetër ?

Pavarësisht nga vendi i transferimit, Islamische Bestattung do të përfundojë të gjitha transaksionet shumë shpejt. Për vëllain/motrën tonë mysliman/e që dëshiron të varroset në vendin e tij/saj, tranporti i xhenazes bëhen pa pritur për një kohë të gjatë. Pse duhet ti besoni kompanisë sonë? Sepse, gjatë përvojës sonë shumë vjeçare në transportimet e xhenazeve në Austri jo vetëm që kemi kryer në mënyrë sa më profesionale qindra transporte xhenazesh, por ne kemi edhe një rrjet transferimi funeral pothuajse në çdo vend të botës. Nga ana tjetër nëse për shkak të problemeve të ndryshme trupi duhet të presë, kompania jonë do t’ju mbështesë përsa i përket përmbushjes së procedurave të nevojshme që xhenazja të mos të prishet dhe të mbetet e paprekur; për më tepër do të plotësojë të gjitha dokumentet duke bërë të gjitha aplikimet e nevojshme në këtë drejtim.

Cilat rituale islame ndigen?

 

Islamische Bestattung ofron shërbim në të gjithë Austrinë, kryen të gjitha funeralet me cilësinë më të lartë, organizon funeralet në të gjithë vendin dhe siguron që të afërmit tuaj të varrosen në përputhje me ritet islamike. Kompania jonë, e cila ka automjetet më moderne të varrimit, do të vijë në adresën tuaj me ekipet profesionale të cilët do të përfundojë të gjitha procedurat e nevojshme në mënyrë të përpiktë. Islamische Bestattung do të plotësojë në kohë rekord të gjitha procedurat e nevojshme dhe transportin, pavarësisht vendit që dëshironi të transportoni xhenazen. Stafi jonë i përbërë tërësisht nga mysimanë, vepron me vetëdijen e plotë duke marrë parasysh çdo detaj në lidhje me ndjeshmërinë tuaj fetare. Islamische Bestattung, ofron një cilësi të shkëlqyer shërbimi në përputhje me traditat, zakonet dhe ritet fetare, gjithashtu ne punojmë me një ekip me përvojë në varrosje dhe transportime funeralesh në Austri. Në të gjitha procedurat funerale, ekipet tona, fillojnë nga puna menjëherë pasi ju të aplikoni tek ne, mbarojnë të gjitha procedurat vetë, pa pasur nevojë për ju të bëni asgjë. Punonjësit tanë janë të besueshëm dhe garantojnë që informacioni që ju na transferoni gjatë procedurave do të mbetet konfidencial brenda kompanisë sonë. Punonjësit tanë, të cilët janë profesionistë dhe me përvojë në fushën e tyre, jo vetëm që do të kujdesen për dokumentet gjatë procesit të varrimit, por gjithashtu do të jenë mbështetje për ju edhe shpirtërisht.

Cilat dokumente kërkohen për një urdhër?

 

 

Për të përpunuar një urdhër sa më shpejt, na duhen dokumentet e mëposhtëm nga i ndjeri:

pasaportë
Fletë regjistrimi
Certifikatë martese (nëse martohet)
Certifikate lindje
karte identiteti

Si dhe kur mund të arrihet?

 

 

Ne jemi për 24/7

me telefon në +43 1 236 0 100 ose
me postë (office@islamische-bestattung.at)

në dispozicion për ju.

Call Now Button+43 1 236 66 00
© 2022 by [SeoHua]